среда, 23 января 2013 г.

Давайте розпочнемо наше знайомство зі статті написаної Катериною Білик.

Теорема 10-В

Доведення: Якщо,подорожуючи світом, Ви ненароком зустріли людину,яка успішно навчається або працює за кордоном, а родом з Вінниці, будьте впевнені: вона закінчила школу №1! Адже саме в нашому закладі діти здобувають необхідні знання з усіх предметів і з впевнено можуть працювати як на Батьківщині,так і за кордоном. Гімназія №1 - одна з найкращих шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов в Україні. Наші учні легко виборюють призові місця на міських,обласних та республіканських олімпіадах, а вчителі - майстри своєї справи. Наша школа найкраща!
Розумні люди кажуть: «Школа-наш другий дім». Звичайно, тут ми знайшли вірних друзів, вперше покохали... Ми, гімназисти, - одна велика дружня сім’я, члени якої завжди допомагають та підтримують один одного, ніколи опускають руки і мають певну мету життя. Учні нашої школи про свій другий дім висловлюються так:
« Я люблю школу, тут цікаво. Чудові вчителі, веселі уроки і смачна їжа!:)»
2 клас.
«Так, школа в нас і справді чудова! Добре було прийти на урок, побачити усіх друзів і піти на перерву (сміється). А якщо серйозно, то я люблю вивчати іноземні мови і перша школа мені у цьому активно допомагає!»
7 клас.
« Школа… Тут немає часу сумувати:завжди якісь веселощі, цікавинки та несподіванки. Учителі просто шикарні. Вони збагачують нас знаннями та ще й встигають заспокоювати особливо активних учнів (сміється). Це неймовірно! Обожнюю мою школу.»
9 клас.
««Рідна школа». Які солодкі ці слова. На жаль, скоро буду вимушена з нею попрощатися. Хочу сказати, що школа за 11 років стала для мене чимось особливим. Місцем,яке дало поштовх моїм починанням, покращило навички, підготувало до дорослого й самостійного життя. Ніколи не забуду моїх учителів: приємних, професійних та мудрих. Коли потрібно, вони розуміють, а іноді - дають поштовх у навчанні. Дуже вдячна наставникам нашим. Буду часто сюди приходити. Думаю,що мої діти навчатимуться саме у ПЕРШІЙ!»
11 клас
Висновки: Отже, школа - наш другий дім. Це наша друга сім’я. Хоча ми, учні, часто не хочемо навчатися, не бажаємо рано вставати та вчити вірші, та десь,глибоко-глибоко в душі, щиро любимо нашу першу та таку рідну гімназію!
Відповідь: Наш бренд стабільний:завжди - перша.
Теорему доведено
Білик Катерина

Комментариев нет:

Отправить комментарий